Combat archery tag barnkalas

Rekommenderad ålder: minst 10 år

Combat archery tag, Archery tag, Combat archery, Archery attack, kan det också heta i utlandet men i Sverige heter det Combat Archery Tag eller Pilbågskrig. Vi är glada att vara först i Sverige och ensamma i Göteborg, Stockholm, Malmö och Luleå med det superroliga spelet och även nu med barnkalas. Man kan säga att det är som dodgeball (spökboll) med pilbågar. Vi kör både inomhus och utomhus. Inomhus i gymnastik- /sporthallar runt om i Sverige. Vi fixar hall eller kommer ut till er med all utrustning om det passar bättre. Boka i god tid i vår/sommar då vi kommer att ha fullt upp med Combat Archery Tag, i alla fall på helgerna. Vi arrangerar även Combat Archery Tag i Stockholm, Malmö , Luleå och Umeå – Skicka bokningsförfrågan så styr vi upp ert event!

Vill ni köra Combat Archery Tag för vuxna?

Vad är Combat archery tag?

Vad är Combat archery tag- Archery tag?
CAT har funnits i Sverige snart 2 år och vi var först med att lansera spelet. Men vad är Combat archery tag egentligen?
Jo, det är en blandning mellan paintball, bågskytte och dodgeball som sprider sig som en löpeld i världen. I samband med att Combat archery tag lanserades hösten 2015 finns sporten även i Sverige med bas i Göteborg, Stockholm, Malmö och Luleå. Vi kan med våra samarbetspartners boka event i hela Sverige. Det är alltså hög tid att samla ihop vänner, lagkamrater eller kollegor och se fram emot en oförglömlig dag med dem. Det är få saker som triggar igång ett gapskratt som en välriktad pil på din kompis – och det är precis det Combat Archery Tag handlar om! adrenalin.nu!

Vi specialiserar oss på barnkalas, möhippa, svensexa, kickoff, företagsevent och andra roliga events där vi kan garantera ett gott skratt och adrenalinfyllda matcher.

Vill ni köra för vuxna? Klicka på: adrenalin.nu/Combat-archery-tag/

Utrustning?
All utrustning som används är välbeprövat och säker. Varje deltagare får varsin combat archery tag-mask utöver en alldeles egen Combat archery tag pilbåge. Bågen är specialdesignad för barn och vi har även utrustning för vuxna. Pilarna är specialgjorda med en vadderad skumgummispets. Alla våra bokningar börjar med säkerhetsgenomgång, teknikträning och prickskytte, vilket är minst lika uppskattat som själva spelet. Det är kul att bara hålla i en pilbåge. Det faktum att du vet att du får skjuta dina kompisar förhöjer bara nöjet ytterligare.

Vi har massor av roliga och originella lekar som ni kan välja mellan. Bland annat vanlig Combat Archery Tag, spökboll, dodgeball, last man standing och det mycket uppskattade; Capture the Flag. På vintern kan man spela i vilken tillgänglig gymnastiksal som helst. Ni behöver inte ödsla tid på att leta efter lokal, vi vet var de finns och löser det. På sommaren kör vi utomhus på gräsmattor med uppblåsta hinder eller så kör vi på Combat Archery Tag banor i skogen, bredvid våra paintballbanor.

Vill ni köra för vuxna? Klicka på: adrenalin.nu/Combat-archery-tag/

PRISER COMBAT ARCHERY TAG FÖR BARN

PRISER och tidsåtgång

6 – 12 barn
Tid: ca 1 h

4000:-

13-18 barn
Tid: ca 1,5 h

5000:-

19-25 barn
Tid: ca 2 h

6500:-

Rekommenderad ålder: minst 10 år

 

Inomhus tillkommer 700:-/ h för hallhyra

Skolpriser:

250:- / person / 90 min (minst 3750:-)
(Pris vid minst 15 pers och egen lokal)

Combat Archery Tag utanför Göteborg?

Vi kommer gärna ut till er om ni vill. Utanför stan, max 10 mil tillkommer 2000:-. Är det längre så skicka förfrågan.

BILDER, VIDEO

Combat Archery Tag.se

031-164055

info@adrenalin.nu

Var håller eventen till?

Vinter
På vintern kör vi inomhus i olika sporthallar i Göteborg och oftast kör vi i Prioritet Serneke arena, Pjäshallen, Gamlestadshallen, Valhalla.

Sommar:

Heden
Parkgatan 43, 411 38 Göteborg
kartor.eniro.se/m/dsjPs

Där har vi tillgång till omklädningsrum och duschar

Vill ni köra i skogen så boka våra skogsbanor i Askim. (Gäller ej storhelger på vår, sommar och höst)

SWISH: 1235966668
BANKGIRO: 5914-6779

By:

adrenalin.nu